Voedingsadvies met Powerslim en RainPharma

Als je gewicht kwijt wil, is het belangrijk dat je meteen succes boekt en dus het gewicht ziet dalen, anders daalt de motivatie erg snel.
Daarnaast is het belangrijk dat het een haalbaar programma is, zodat je geen geïsoleerd leven moet gaan leiden. Je wil ook graag met het gezin aan tafel kunnen en uit eten kunnen gaan, toch?!
Ik vind het ook erg belangrijk dat je vlees, vis en groenten mag eten, tenslote levert dit je heel wat natuurlijke voedingsstoffen op.
Ons mogelijke programma's combineren deze dingen perfect, zodat je snel gewicht verliest en toch lekker mag eten. 
Je wordt door mij gecoacht het ganse programma. Samen gaan we voor een gezond gewicht op lange termijn!

POWERSLIM:

  • Snel gewichtsverlies (gemiddeld 1,5kg per week)
  • Verdwijnen van het hongergevoel
  • Behoud van spiermassa
  • Geen vermoeidheid, wel een gevoel van vitaliteit
  • Eenvoudig en doeltreffend

Basisprincipe: Vermageren door de afbraak van vetreserves en het behoud van je spiermassa! Koolhydraten worden tijdelijk (deels) uit onze voeding verwijderd, dit om aanspraak te maken op onze vetreserves in ons lichaam. De spiermassa wordt zo bewaard of opgebouwd, wat leidt tot een betere verbranding. Hoogwaardige eiwitrijke voeding zorgen er tevens voor dat je bloedsuikerspiegel minder varieert, daardoor heb je minder behoefte aan zoet.

In een algemene gezonde voeding nemen we drie componenten in via onze voeding: koolhydraten, vetten en eiwitten. Elk van deze voedingsstoffen wordt op een andere manier door het lichaam opgenomen en verbrand. Ons lichaam zal in de eerste plaats gebruik maken van de opgenomen koolhydraten om te kunnen functioneren en te voldoen aan onze energiebehoefte. Eens deze voorraad is uitgeput, spreekt ons lichaam onze vetreserves aan. Wat leidt tot een goede vetverbranding.
Wanneer we dus de hoeveelheid koolhydraten via onze voeding gaan terugschroeven, zal ons lichaam sneller beroep doen op onze vetmassa. We spreken hier van ketose. Dit is een fysiologisch proces waarbij onze vetreserves worden omgezet in energiebron.
Daarnaast is het heel belangrijk voldoende eiwitten te gaan innemen voor het behoud van onze spiermassa. Dit met de hulp van een eiwitrijke voeding.

Er zijn 4 verschillende fases. De duur van de fase is afhankelijk van hoeveel kilo's je kwijt wilt. Zowieso is het de bedoeling om zo snel mogelijk terug naar normale voedingsgewoonten over te gaan. We leren je dan ook anders te gaan eten...

Wat na een Powerslim?
Een gezond gewicht vraagt een totaal-aanpak! De begeleiding tijdens én na jouw programma is erg belangrijk. Het is belangrijk dat je nadien blijft bewegen en regelmatig op consultatie langskomt!

Tarieven
Het Powerslim-programma bestaat uit de combinatie van vlees,vis en groenten en Powerslim-producten.
Je zal tijdens de eerste fase van het programma ongeveer 14 euro per dag uitgeven. Mogelijk is dat een tikje duurder dan je huidig voedingspatroon, anderzijds kan je ook 5 tot 8 kg afslanken in 1 maand.
Powerslim-begeleiding is gratis tijdens het programma (vanaf een aankoop van  € 45)

Neem gerust eens een kijkje op  http://www.powerslim.be/nl/

 

RAINPHARMA SHAKES
In ons gamma aan shakes vind je een brede waaier aan lekkere smaken, een beetje zoet of lichtjes zuur. Elke variant is vegetarisch en rijk aan vezels. Ze worden ingezet tijdens onze huid- en afslankingsprogramma’s maar zijn ook in trek bij mensen die op een verstandige manier willen sporten. 
De shakes van RainPharma respecteren de gezondheid van je lichaam en zijn dankzij hun zorgvuldige samenstelling darmvriendelijk.