Make-up

 • Binnenkort naar een feestje?
 • U trouwt? 
 • Of u wil er voor een andere gelegenheid stralend uitzien met de juiste maquillage? 

In mijn schoonheidsinstituut werk ik met make-up van jane iredale, dit is make-up met hoogwaardige mineralen. Mineralen zijn werkelijke juwelen binnen de make-up wereld. Jane iredale is speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid, die normaal geen andere make-up producten kunnen gebruiken. Het is de enigste make-up waardoor de huid blijft ademen, zodat de poriën niet verstoppen. Vandaar dat je er zelfs kan mee gaan sporten.
Het zijn hele aangename texturen, zeer mooie en zachte tinten en bovendien heel natuurlijke make-up

jane iredale, the skin care make-up

 • Geen talk, geen bewaarmiddelen; Geen geur- of kleurstoffen
 • De poeders zijn 4 in 1: foundation, poeder, concealer, zonbescherming (SPF 26)
 • Kans op allergische reactie is veel minder
 • Belangrijke ingrediënten: Titaniumdioxide, een fysische zonnefilter en Zinkoxide werkt ontstekingswerend.

 

Tarieven

MAKE-UP DAYLOOK € 35
Je wordt ‘s middags verwacht op die belangrijke receptie van het werk of je wil er gewoon goed uitzien voor die vrije middag shoppen met je vriendin? Dan is de dag make-up iets voor jou. Een “feeling good” make-up voor overdag!  
   
FEESTMAKE-UP € 35
Wil je knallen op dat feest? De avond make-up biedt jou net dat ietsje meer! Wat meer glitter en glamour voor ‘s avonds! En met de nodige producten blijft je make-up goed, zelfs na die zoveelste swing op de dansvloer! Inclusief coup d'eclat ampul,
een ware natuurlijke lifting, ideale basis voor make-up. Heeft meteen resultaat na gebruik, ideaal voor een gezonde teint en om de make-up te fixeren.
 
   

Verven wimpers/wenkbrauwen
Wimpers + wenkbrauwen

€ 15
€ 25
   
BRUIDSMAKE-UP  (incl. proefmake-up)  € 70
Op de mooiste dag van je leven is enkel het allerbeste goed genoeg! Een bruidsmake-up is anders dan een dagmake-up omdat het de hele dag goed moet zitten en het niet teveel mag glimmen voor de foto’s. Het is belangrijk om een make-up te kiezen waar je jezelf goed bij voelt zodat je de hele dag straalt! Een grondige voorbereiding en voldoende tijd op de grote dag zelf is essentieel. Dat zorgt ervoor dat je ontspannen aan je huwelijksdag kan beginnen.
Een dag om nooit te vergeten.. dus moet ook je make-up er TOP uitzien!
Om deze dag makkelijk en zonder al te veel stress te laten verlopen, is het aangeraden eerst eens langs te komen voor een proef make-up. Dan kunnen we samen kijken wat uw wensen zijn, welke stijl je wil, geef ik je ook de nodige tips & tricks wat je kan doen om je make-up mooi te houden tot het avondfeest of bij noodgevallen te herstellen, etc..
De dag zelf hoeft u dan nergens meer aan te denken (toch al niet over je make up..) en kan alles vlot verlopen!
 
   
   

Make-up les
Workshop Make-up

€ 35 pp
€ 45 pp

Heel wat vrouwen hebben interesse in make-up, maar er ontbreekt vaak een goede basis om een vlotte, stijlvolle en onopvallende make-up te realiseren. Een make-up workshop is dan ook een leerrijke ervaring! Tijdens deze workshop leer je stap voor stap hoe je een correcte make-up moet aanbrengen.

 • Welke kleuren passen bij mij?
 • Welke fond de teint hoort bij mijn huidtype?
 • Hoe breng ik eyeliner aan?
 • Hoe laat ik mijn ogen en mijn lippen beter uitkomen?

Dit zijn allemaal vragen die een duidelijk antwoord krijgen in onze workshop, zo zijn jullie in staat zelf een frisse en perfecte make-up aan te brengen!

Alleen of samen in groep

Wil je meedoen? Bel op 0475/50 26 80 of stuur een mail of privé berichtje op onze Facebook pagina