Huidverzorging

Iedere huid is anders. Vandaar om het even welke verzorging je boekt, hier wordt er steeds OP MAAT gewerkt. Om doelgerichte behandelingen te kunnen uitvoeren is het nodig dat we nagaan welk huidtype en welke huidconditie je hebt. Daarom wordt er bij iedere verzorging een huidanalyse uitgevoerd. Ik leer jou je eigen huid kennen, want dit is een eerste vereiste voor een gezonde huid, een leven lang...  En ik luister naar jouw wensen.

(elke verzorging is ook mogelijk in duobehandeling)

In mijn instituut koos ik voor:

  • de producten van Dermalogica. Dit is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen. Dermalogica besteedt haar tijd namelijk aan het uitdenken van nieuwe, high-tech, effectieve formules.
  • Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ. Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan. Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.
  • Rainpharma, ervaar een plantaardige verzorging. De kleuren varieert van oranje, rood, groen of bruin tot zelfs pikzwart, afhankelijk van de mineralen en planten die gebruikt worden. RainPharma staat voor een holistische aanpak. Ja het is belangrijk om de juiste producten te smeren, maar om je huid alles te geven wat ze nodig heeft, verdient ze ook een extraatje van binnenuit.
  • Bindweefselmassage - Wrinkels en contour behandeling: Natural Face Lifting is een manuele verjongingskuur van het gelaat, de hals, en het decolleté, een natuurlijke facelift voor vrouwen en mannen. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken (bindweefselmassage, spierversteviging, lymfedrainage) wordt de huid op een natuurlijke manier gelift.  De huid wordt geprikkeld waardoor die terug actiever en beter begint te werken en er dan ook jonger uitziet. Zonder operationele ingreep zal u er jaren jonger en ‘natuurlijk’ gaan uitzien. Al na 1 behandeling heeft de huid een frisse éclat!

Klaar om alles te weten te komen over jouw huid? Boek snel je bezoek en maak een keuze uit volgend aanbod:
 

Tarieven

HUIDVERZORGING

Voel je goed - 60’ 
Elke dag beleven we tal van emoties, stress op het werk, vermoeidheid door de kids, …
Je huid ziet er dof, vermoeid uit! De manier waarop je lichaam zegt:  “tijd voor een pauze”. Deze verzorging is een verwenmoment voor jezelf maar zeker ook voor jouw huid!
Reiniging, massage, verzorgend masker aangepast aan jouw huidtype.

€ 60

HUIDVERBETERING / HUIDVERJONGING
We maken gebruik van de betere serums/masker en verschillende apparaten: zuurstofapparaat, DF toestel, lymfedrainage, bindweefselmassage, …  

 

Discovery – 70’ 
Je eerste keer? dan kom je op Discovery behandleing. Je huidconditie wordt bepaald na een grondige huidanalyse. Je krijgt meteen een huidverzorgingsschema voor thuis mee. Uiteraard krijg je ook al onmiddellijk een verzorging zo leren we je huid het best kennen.

€ 70

Focus treatment - 30’ 
Veel resultaat op korte tijd? Dat is waar deze verzorging voor staat. Gedurende 30 minuten wordt je huid behandeld naar wat ze op dat moment het meeste nood aan heeft. Ideaal voor mensen met een drukke agenda of als tussentijdse behandeling. 

€ 40 

Core treatment - 60’ 
De behandeling op maat die zich focust op wat jouw huid net dan het meeste nodig heeft.
De juiste ingredïenten, apparatuur en onze bindweefselmassagetechnieken, … kunnen allemaal ingezet worden, vandaar is deze verzorging ook nooit dezelfde.

€ 70

Natural face lifting - 70’ 
Dit is een manuele verjongingskuur. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken wordt de huid op een natuurlijke manier gelift.  Al na 1 behandeling heeft de huid een frisse éclat, een frisse vitaliteit verschijnt.

€ 70 

Intensive - 90'
Je wil alleen het allerbeste? Dan is deze luxe behandeling voor jou. Deze ultieme Environ gelaatsbehandeling verhoogt het indringen van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbare resultaten. Jouw volledige gelaat wordt behandeld met de unieke Ionzyme DF probe. Daarna krijg je een opnamebevorderend masker met stralend resultaat. 

€ 110
   
TOUCH THERAPIE ...  dat zalig extraatje tijdens jouw huidverzorging  -  (enkel bij verzorging)
Terwijl jouw masker zijn werk doet, worden je handen verwend tot aan je ellebogen, en je voeten tot boven je knieën. Wat een verwennerij voor jou, maar ook voor jouw huid, want de aangebrachte producten dynamiseren en hydrateren de huid. 

€ 10