Pedicure en manicure

Ook uw handen en voeten verdienen het om in de watten gelegd te worden!

Niets maakt een betere indruk dan mooi verzorgde handen en voeten. Laat ze daarom regelmatig onder handen nemen door een professional! Uw handen en voeten krijgen het dagelijks hard te verduren en dat ziet u: velletjes rond nagels, ruwe handen, eelt op de voeten,... Wij verzorgen zowel de huid als uw nagels. Zo komt u steeds goed voor de dag! Niet alleen zullen uw handen en voeten er beter uitzien, ook zal u volledig ontspannen weer naar huis gaan.

Tarieven:

Basis pedicure (’30) € 20
Spa pedicure met massage (’50) € 45
Basis manicure (’20) € 17
Spa manicure met massage ('40) € 30
Lakken nagels + € 5

LACSENSATION van Allesandro (45’) € 35

Nagellak die 3 weken mooi op de nagel blijft. Het antwoord op de behoeften van elke vrouw:

  • Een lak van hoge kwaliteit die de nagel sterk houdt
  • Een lak die de handen een verzorgde uitstraling geeft bij alle gelegenheden
  • Een lak die niet breekt en een permanente glans heeft
STRIPLAC van Alessandro   € 99 voor startkit

! Geschikt voor thuisgebruik !

Hier heeft de vrouw van vandaag al heel lang op gewacht: de beste lak ooit!
STRIPLAC: DE NAGELLAK DIE JE UITKLEED!
Dit is een unieke nagellak, die zich tot 10 dagen zonder te splijten houdt en geen enkel oplosmiddel of nagellakremover nodig heeft. Striplac wordt gewoon losgetrokken, wanneer de kleur verwisseld moet worden. EN: eenmaal losgetrokken, is de natuurlijke nagel daaronder gezond en onbeschadigd. Wat zich als lakwonder voor lijkt te doen, is een baanbrekende technologie van Alessandro. En toch is Striplac zo simpel in gebruik, gewoon aanbrengen zoals gewone nagellak en in de LED-lamp 60 seconden uitharden. Klaar!
De striplac Starter Kit bevat alle producten die voor een Striplac UV- lakering nodig zijn, inclusief een handige UV-LED – lamp voor het snelle uitharden van de Striplac nagellakken. Zodra u over deze kit beschikt, kunt u dit met verdere kleuren aanvullen.

striplac