Nieuw: Environ: breng je huid in topconditie! Laat 17 mei naar je huid kijken!

Wel, Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt dit dan ook de essentie van Environ.
Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.
Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Interesse: Boek dan snel de discovery behandeling!

Of kom langs op vrijdag 17 mei voor ons Environ event: The truth behind my skin.
Weet jij jouw huidconditie, en dus wat jouw huid nodig heeft?
Heel wat mensen gebruiken de verkeerde producten die niet voor hun huidconditie zijn en zo dus niet voldoen aan hun eisen :(
Op vrijdag 17 mei kan je langs komen voor gedetailleerde foto’s van je gelaat te nemen met de computergestuurde Reveal Imager. Hiermee kan de huidconditie op en onder het huidoppervlak bepaald worden waardoor we een gepersonaliseerd verzorgingsschema voor jouw huid kunnen opstellen.

Waarom dit interessant is?
Je krijgt er nl heel wat informatie door die je anders niet kan weten:
Zoals welke invloed heeft zon, stress, vervuiling al op je huid gehad? ... En je krijgt antwoord op jouw vragen.
Aan de hand van het totaalplaatje krijg je een haalbaar huidplan waarmee ik doelgericht en resultaatgericht je ideale verzorgingen in ons instituut en thuis aangeef.

PRIJS: €25 (Dit wordt in mindering gebracht bij aankoop vanaf €150 Environ producten.)
Reserveer tijdig want de plaatsen zijn beperkt!