Huidverzorging voor mannen

Omdat de huid van de man anders is dan die van de vrouw en de man bovendien andere eisen stelt aan cosmetica, zijn er verschillende producten op maat van zijn huid ontwikkeld. Bij mannen verschijnen rimpels later dan bij vrouwen, maar door de combinatie van vermoeidheid, stress en veroudering zijn ze dieper waardoor er echte groeven ontstaan. Het volume en de charme van uw gelaatstrekken gaan verloren. Gelukkig maakt deze behandeling het mogelijk om rimpels doeltreffend aan te pakken zodat uw gezicht het volume terugkrijgt.

Tarieven

MICROZONE   € 35
Veel resultaat op korte tijd? Dat is waar microzone voor staat. Of het nu gaat over een bepaalde zone of heel uw gelaat, er zijn verschillende mogelijkheden. Gedurende 30 minuten wordt je huid behandeld naar wat ze op dat moment het meeste nood aan heeft. Ideaal voor mensen met een drukke agenda of als tussentijdse behandeling. Ook heel interessant om in te zetten in kuur.  
   
BASIS GELAATSVERZORGING € 60
De behandeling word steeds aangepast aan je persoonlijke huidbehoefte. Hierdoor ben je altijd zeker van een behandeling op maat.
Ze bevat o.a. dubbele reiniging, exfoliatie, een masker, toner, moisturizer... Indien gewenst kan ook apparatuur worden ingezet. Producten in thuisverzorging zijn aan te raden na een behandeling.
 

 

Ook de juiste producten zijn belangrijk!

Scheren moet je leren! Voor een glad scheerresultaat heb je naast een schoon scheermes en een goede techniek ook de juiste producten nodig die de huid niet irriteren of uitdrogen. Het 3-stappen systeem van Dermalogica biedt uitkomst, vanwege de verzorgende producten die vóór, tijdens en na het scheren kunnen worden ingezet. Ervaar een stralende, gladde huid met Dermalogica’s volledige scheerbeurt! Shave is dé productlijn voor een gladde, verzorgde huid. Deze producten helpen jou bij het verkrijgen van een professioneel scheerresultaat zonder huidirritaties en ingegroeide haren. 

Dealy clean scrub: Dit product is multifunctioneel: het reinigt en exfolieert de huid. Perfect om de huid voor te bereiden op het scheren. Het schuim bevat microfijne Silica korrels en Salicylzuur die de baardharen liften en dode huidcellen verwijderen om ingegroeide haren tegen te gaan en te zorgen voor een superglad scheerresultaat. Tea Tree en Eucalyptus zorgen voor een fris gevoel de hele dag door.
 

Soothing shave cream: Met deze scheercrème verkrijg je een superglad en zacht scheerresultaat. De formule kalmeert de gevoelige huid en voorkomt irritatie als gevolg van het scheren. Het product bevat verzachtende ingredienten zoals Aloë Vera, Allantoïne en Panthenol. Gistextract herstelt de huid en Hyaluronzuur hydrateert zelfs de meest vochtbehoevende huid. Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen.
 

Daily defense SPF15: Dit product is de perfecte dagverzorging na het scheren. De formule hydrateert en herstelt schade die aangericht is door het scheren. Bovendien bevat het product breedspectrum zonbescherming tegen huidverouderende UV-stralen (spf15). De formule is niet vet, trekt snel in en vermindert talg en glans voor een gezonde huid. Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen. Geschikt voor dagelijks gebruik.Bestel hier deze kit!