Huidverzorging voor mannen

Omdat de huid van de man anders is dan die van de vrouw en de man bovendien andere eisen stelt aan cosmetica, zijn er verschillende producten op maat van zijn huid ontwikkeld. Bij mannen verschijnen rimpels later dan bij vrouwen, maar door de combinatie van vermoeidheid, stress en veroudering zijn ze dieper waardoor er echte groeven ontstaan. Het volume en de charme van uw gelaatstrekken gaan verloren. Gelukkig maakt deze behandeling het mogelijk om rimpels doeltreffend aan te pakken zodat uw gezicht het volume terugkrijgt.

Tarieven

MICROZONE   € 35
Veel resultaat op korte tijd? Dat is waar microzone voor staat. Of het nu gaat over een bepaalde zone of heel uw gelaat, er zijn verschillende mogelijkheden. Gedurende 30 minuten wordt je huid behandeld naar wat ze op dat moment het meeste nood aan heeft. Ideaal voor mensen met een drukke agenda of als tussentijdse behandeling. Ook heel interessant om in te zetten in kuur.  
   
BASIS GELAATSVERZORGING € 60
De behandeling word steeds aangepast aan je persoonlijke huidbehoefte. Hierdoor ben je altijd zeker van een behandeling op maat.
Ze bevat o.a. dubbele reiniging, exfoliatie, een masker, toner, moisturizer... Indien gewenst kan ook apparatuur worden ingezet. Producten in thuisverzorging zijn aan te raden na een behandeling.
 

 

Ook de juiste producten zijn belangrijk!
Scheren moet je leren! Voor een glad scheerresultaat heb je naast een schoon scheermes en een goede techniek ook de juiste producten nodig die de huid niet irriteren of uitdrogen. 
Kom langs, en ik help je graag!