Huidverzorging

Iedere huid is anders. Om doelgerichte behandelingen te kunnen uitvoeren is het nodig dat we nagaan welk huidtype en welke huidconditie je hebt. Daarom zal ik bij iedere verzorging een uitgebreide huidanalyse uitvoeren. Ik leer je je eigen huid kennen, want ik vind dit een eerste vereiste voor een gezonde huid, een leven lang... En ik luister naar jouw wensen, en zo krijg je bij mij steeds een behandeling OP MAAT. 

In mijn instituut maak ik gebruik van:

  • de producten van Dermalogica. Dit is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen. Dermalogica besteedt haar tijd namelijk aan het uitdenken van nieuwe, high-tech, effectieve formules.
  • Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ. Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan. Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Klaar om alles te weten te komen over jouw huid? Boek snel je bezoek en maak een keuze uit volgend aanbod:
(ook duobehandeling mogelijk)

 

Tarieven

DERMALOGICA

GELAATSVERZORGING PROSKIN60 
Dit is onze meestgekozen verzorging. Deze behandeling van 60 minuten wordt  steeds aangepast aan jouw persoonlijke huidbehoefte. Hierdoor ben je altijd zeker van een behandeling op maat. Ze bevat o.a. dubbele reiniging, exfoliatie, een masker, toner, moisturizer... Indien gewenst kan ook apparatuur worden ingezet.
Producten in thuisverzorging zijn aan te raden na een behandeling.

€ 60

LUXE GELAATSVERZORING MET ZUURSTOF
Zuurstof is brandstof voor de cellen, zonder zuurstof geen leven… door deze gelaatsverzorging zullen alle cellen en functies in uw huid terug beter functioneren. Een zuurstofbehandeling geeft een enorme energieboost aan uw huid, uw huid straalt nadien alsof u net een weekje naar de bergen bent geweest. Fijne lijntjes en rimpels worden minder diep door het opvullend effect van het hyaluronzuur. Rokers hebben heel veel zuurstof tekort in en rond de huid, alsook een groot tekort aan vitamine C,  dit is dus dè verzorging voor rokers! De Rolls Royce onder de gezichtsbehandelingen.

€ 80
PROSKIN30
Veel resultaat op korte tijd? Dat is waar deze verzorging voor staat. Of het nu gaat over een bepaalde zone of heel uw gelaat, er zijn verschillende mogelijkheden. Gedurende 30 minuten wordt je huid behandeld naar wat ze op dat moment het meeste nood aan heeft. Ideaal voor mensen met een drukke agenda of als tussentijdse behandeling. Ook heel interessant om in te zetten in kuur.
€ 30

 

 

ENVIRON

DISCOVERY
Je eerste keer? Dan kom je op Discovery behandeling. Je huidconditie wordt bepaald na een complete en grondige huidanalyse. Je krijgt meteen een huidverzorgingsschema voor thuis mee. Voor je daaropvolgende behandeling kiezen we samen één van onderstaande behandelingen die best bij jou past. 

€ 75

MANUELE VITAMINE BEHANDELING
Ontspannende verzorging voor een zachte en stralende huid.
Deze behandeling wordt aangepast aan wat jouw huid het meest nood aan heeft.
Keuze uit: Sensitive, Deep cleansing, Vital

€ 75 

IONZYME DF GELAATSBEHANDELING

 

INTENSIVE
Je wil alleen het allerbeste? Dan is deze luxe behandeling voor jou. Deze ultieme Environ gelaatsbehandeling verhoogt het indringen van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbare resultaten. Jouw volledige gelaat wordt behandeld met de unieke Ionzyme DF probe. Daarna krijg je een opnamebevorderend masker met stralend resultaat. 

 € 110

ESSENTIAL
Bij deze behandeling dringen de aangebrachte vitaminen heel snel en diep in je huid.
Elke zone van je gelaat wordt behandeld met de unieke Ionzyme DF probe. 

€ 70

FOCUS
Aandacht voor jouw probleemzones. Deze doelgerichte gelaatsbehandeling pakt je belangrijkste huidproblemen aan met de Ionzyme DF probe. Daarna krijg je een opnamebevorderend masker voor resultaten op het volledig gelaat. 

€ 45
   
TOUCH THERAPIE ...  dat zalig extraatje tijdens jouw huidverzorging  -  (enkel bij verzorging)
Terwijl jouw masker zijn werk doet, worden je handen verwend tot aan je ellebogen, en je voeten tot boven je knieën. Wat een verwennerij voor jou, maar ook voor jouw huid, want de aangebrachte producten dynamiseren en hydrateren de huid. 

 

€ 10