Huidverzorging

Iedere huid is anders. Om doelgerichte behandelingen te kunnen uitvoeren is het nodig dat we nagaan welk huidtype en welke huidconditie je hebt. Daarom zal ik bij iedere verzorging een uitgebreide huidanalyse uitvoeren. Zo krijg je bij mij steeds een behandeling OP MAAT. Ik leer je je eigen huid kennen, want ik vind dit een eerste vereiste voor een gezonde huid, een leven lang...

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders...

In mijn Instituut maak ik gebruik van de producten van Dermalogica. Dit is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen. Dermalogica besteedt haar tijd namelijk aan het uitdenken van nieuwe, high-tech, effectieve formules. Dermalogica gebruikt nooit minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen want deze stoffen zijn slecht voor de huid.

Klaar om alles te weten te komen over jouw huid? Boek snel je bezoek en maak een keuze uit volgend aanbod:
(ook mogelijk om met twee te komen)

 

Tarieven

GELAATSVERZORGING ProSkin60 € 60

Dit is onze meestgekozen verzorging. Deze behandeling van 60 minuten wordt  steeds aangepast aan jouw persoonlijke huidbehoefte. Hierdoor ben je altijd zeker van een behandeling op maat. Ze bevat o.a. dubbele reiniging, exfoliatie, een masker, toner, moisturizer... Indien gewenst kan ook apparatuur worden ingezet.
Producten in thuisverzorging zijn aan te raden na een behandeling.

 
   

LUXE GELAATSVERZORING MET ZUURSTOF

 € 80
Een infusie van jeugd!
Zuurstof is brandstof voor de cellen, zonder zuurstof geen leven… door deze gelaatsverzorging zullen alle cellen en functies in uw huid terug beter functioneren. Een zuurstofbehandeling geeft een enorme energieboost aan uw huid, uw huid straalt nadien alsof u net een weekje naar de bergen bent geweest. Fijne lijntjes en rimpels worden minder diep door het opvullend effect van het hyaluronzuur. Rokers hebben heel veel zuurstof tekort in en rond de huid, alsook een groot tekort aan vitamine C,  dit is dus dè verzorging voor rokers! De Rolls Royce onder de gezichtsbehandelingen.
 
Ideaal als kuur  
   
PROSKIN30  € 35
Veel resultaat op korte tijd? Dat is waar deze verzorging voor staat. Of het nu gaat over een bepaalde zone of heel uw gelaat, er zijn verschillende mogelijkheden. Gedurende 30 minuten wordt je huid behandeld naar wat ze op dat moment het meeste nood aan heeft. Ideaal voor mensen met een drukke agenda of als tussentijdse behandeling. Ook heel interessant om in te zetten in kuur.  
   
BIOSURFACE PEEL   € 80
BioSurface Peel is een krachtig systeem ter bevordering van huidvernieuwing. De peeling is ontwikkeld door huidexperts van Dermalogica en het International Dermal Institute en biedt huidverbetering op het hoogste niveau. In tegenstelling tot traditionele chemische peelings, raakt de huid bij de BioSurface Peel niet onnodig beschadigd. Er wordt gestreefd naar de grens waarop het hoogst haalbare resultaat te zien is, zonder de huidbarrière te schaden. Je huid zal er direct gezond uitzien en zacht aanvoelen.
Wil je het beste resultaat halen uit de BioSurface Peel, dan adviseer ik je om te starten met een kuur. Want elke keer als je deze peeling ondergaat ga je steeds verder in het resultaat.
Aanrader! Kuur van 3 behandelingen in 3 tot 6 weken.

 

 

 

TOUCH THERAPIE ...  dat zalig extraatje tijdens jouw huidverzorging  - € 1O (enkel bij verzorging)
Terwijl jouw masker zijn werk doet, worden je handen verwend tot aan je ellebogen, en je voeten tot boven je knieën. Wat een verwennerij voor jou, maar ook voor jouw huid, want de aangebrachte producten dynamiseren en hydrateren de huid.